Χριστούγεννα 2020: Μέχρι πότε είναι ανοιχτά τα καταστήματα-Το εορταστικό ωράριο

Χριστούγεννα 2020: Μέχρι πότε είναι ανοιχτά τα καταστήματα-Το εορταστικό ωράριο

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστούγεννα 2020 – εορταστικό ωράριο: Ενημερωθείτε  από το pireasnews.gr για το πως  θα λειτουργήσουν τα καταστήματα  μέσα στις γιορτές  και όλες τις λεπτομέρειες για το εορταστικό ωράριο.

Διαφορετικά θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με νέους κανόνες για τις αγορές των καταναλωτών.

Με SMS στο 13033 (κωδικός 2) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές του σε όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Ποιο το εορταστικό ωράριο για τα Χριστούγεννα 2020
Χριστούγεννα 2020: Ποιο το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα

Ειδικότερα, τα σούπερ μάρκετ κατά την εορταστική περίοδο θα είναι ανοιχτά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ, με με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε και θα κλείσουν στις 8 μ.μ.

Για τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά με τη μέθοδο του click away, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 7 π.μ. – 9 μ.μ.

Τα σούπερ μάρκετ όπως και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ, εκτός από την ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown.

Σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Self Tests: Υποχρεωτικά για εργαζομένους σε λιανεμπόριο, εστίαση και μεταφορές – Ποια η διαδικασία

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.