Κερατσίνι: Στον "Κρητικό" ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μοίρασε γεύματα και παιχνίδια-photos

Κερατσίνι: Στον “Κρητικό” ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μοίρασε γεύματα και παιχνίδια-photos

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κερατσίνι: Την γνωστή ταβέρνα “Ο Κρητικός”   του Δημήτρη Καρκανοραχάκη,  επισκέφτηκε σήμερα  ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπου μοίρασε γεύματα και παιχνίδια. Λεπτομέρειες στο pireasnews.gr

Ο  36χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Δημήτρης Καρκανοραχάκης από την αρχή της πανδημίας επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο αφού  μοιράζει καθημερινά εκατοντάδες μερίδες σε άπορους συμπολίτες μας εντελώς αφιλοκερδώς.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κερατσίνι ανέβασε στα social media ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που έχει καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης.

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην ανάρτησή του.

Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας,…

Δημοσιεύτηκε από Ταβέρνα ”Ο Κρητικός” στις Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Υποκλοπές: «Κόκκινη κάρτα» Καραμανλή σε Μητσοτάκη...

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.