Μουρμούρες των ψηφοφόρων του Πειραιά- Μόνο ένας στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπουργικό σχήμα

Μουρμούρες των ψηφοφόρων του Πειραιά- Μόνο ένας στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπουργικό σχήμα

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός  – Α Πειραιά και Νήσων: Η απόφαση του πρωθυπουργού να αφήσει και πάλι εκτός κυβέρνησης τους βουλευτές της Α Πειραιά και Νήσων, πλην της  νεοσύστατης θέσης του υφυπουργού Ναυτιλίας, όπου σαφώς και δεν μπορούσε να βάλει κάποιον  κολλητό του “άριστο” διότι θα γινόταν της Κορέας ,μεταφορικά και κυριολεκτικά,  προκάλεσε «μουρμούρες» στους ψηφοφόρους και τα βουλευτικά γραφεία της Α Πειραιά.

Μουρμούρες των ψηφοφόρων του Πειραιά- Μόνο ένας στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπουργικό σχήμα
Μουρμούρες των ψηφοφόρων του Πειραιά- Μόνο ένας στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ υπουργικό σχήμα

Ανασχηματισμός  – Δυσφορία στην Α Πειραιά και Νήσων

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για μια εκλογική περιφέρεια που έβγαλε πέντε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, στις εκλογές του 2019, γεγονός που  από ότι θυμόμαστε δεν έχει συμβεί  σε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Γεγονός, που  επίσης σημαίνει ότι οι υποψήφιοι νυν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α Πειραιά και Νήσων έκαναν σωστό προεκλογικό αγώνα και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον να γίνει πραγματικότητα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αναμονή λοιπόν, ενός τηλεφωνήματος ήταν οι βουλευτές που πρόσφεραν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ψήφων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κερδίσει την εξουσία, αλλά από τότε «ούτε φωνή ούτε γράμμα».

Μάταια οι Πειραιώτες ψηφοφόροι περίμεναν να ακούσουν για υπουργοποίηση κάποιων βουλευτών που θεωρούν τους εαυτούς τους άξιους να αναλάβουν υπουργικό ρόλο, μόνο που αυτός που αποφασίζει, δηλαδή ο πρωθυπουργός, φαίνεται ότι δεν τους υπολογίζει ή ακόμα χειρότερα… δεν τους έχει εμπιστοσύνη αφού δεν χωρούν στο τεράστιο υπουργικό του συμβούλιο, των 57 μελών που αποτελεί και νέο ρεκόρ μελών της κυβέρνησης!

Μια  αλλαγή  έγινε, ο Κώστας Κατσαφάδος , ως υφυπουργός Ναυτιλίας στο νεοσύστατο υφυπουργείο, που μάλλον θεωρείται… υποβαθμισμένο, εάν λάβουμε υπόψη μας ότι αναλαμβάνει μόνο το κομμάτι των “πλοίων” με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε ακόμα:  Μιχάλης Γενίτσαρης: Τι έκανε όταν ένας αστυφύλακας τού έσπασε το μπουζούκι

Αλλά τι να πουν και οι υπόλοιποι,  που προφανώς δεν υπάρχουν στα σχέδια του πρωθυπουργού και  θα περιμένουν τον επόμενο ανασχηματισμό, όταν και όποτε γίνει, ενώ η αναμονή για κάποιο τηλέφωνο  στα βουλευτικά γραφεία μεταξύ βουλευτών και συνεργατών τους ήταν το κύριο γεγονός του τελευταίου διαστήματος.

Έμειναν στην αναμονή…

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News