ΘΑΥΜΑ στον Ανασχηματισμό! Υπουργοποιήθηκε ολόκληρη η οικογένεια του Σταύρου Δήμα

ΘΑΥΜΑ στον Ανασχηματισμό! Υπουργοποιήθηκε ολόκληρη η οικογένεια του Σταύρου Δήμα

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά στο υπουργείο εργασίας καθιερώνεται να διορίζονται υφυπουργοί… οι  συγγενείς και φίλοι στελεχών της κυβέρνησης. Έπειτα από την ευαίσθητη υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου που έκλαψε μόλις είδε τους φτωχούς πολίτες του Πειραιά , τώρα διορίστηκε και άλλη μια υφυπουργός , η Μαρία Συρεγγέλα που  όλως τυχαίως ανήκει στην οικογένεια του π. Αντιπροέδρου της ΝΔ, Σταύρου Δήμα και είναι κουνιάδα του γιού του, Χρίστου Δήμα.

Νέο πρόσωπο στην κυβέρνηση είναι η υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα. Αυτό που λίγοι ξέρουν, εκτός των πολιτικών στελεχών, είναι πως η νέα υφυπουργός κατάγεται από την Κορινθία και συγκεκριμένα από το χωριό Χαλκί. Αυτό διαβάζουμε στο soukarat.blogspot.com.

Το δεύτερο στοιχείο που επίσης είναι αξιοσημείωτο είναι πως η Μαρία Συρεγγέλα είναι η αδελφή της συζύγου του υφυπουργού Τεχνολογίας και Έρευνας Χρίστου Δήμα

Δηλαδή η νέα υφυπουργός είναι κουνιάδα ενός άλλου νυν υφυπουργού, ο οποίος παρεμπιπτόντως  είναι και γιος του πρώην υπουργού και πρώην επιτρόπου και πρώην αντιπροέδρου της ΝΔ -και υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2014-  Σταύρου Δήμα. 

Κι αυτό ομολογουμένως είναι ένα ακόμη από τα απίθανα και “κουφά” του χθεσινού ανασχηματισμού. Διότι εκτός των άλλων βασική αρχή αυτής της κυβέρνησης,  όπως την είχε ορίσει ο ίδιος Κ. Μητσοτάκης, ήταν ότι δεν θα συμμετέχουν σε αυτήν πρόσωπα με συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους. Κάπως έτσι απέκλεισε το 2019 και την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη…

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Ο Κύπριος Χρήστος Στυλιανίδης βασικός υποψήφιος την θέση του υπουργού!

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.